ORDU / ÜNYE - Prof. Dr. Necmettin Polvan Ortaokulu

May

Karadeniz Teknik Üniversitesi Doç. Dr. Ayça ÇEBİ tarafından Bilişim Teknolojileri alanı üzerine söyleşi yapıldı.

May

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI YAPILDI

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA COŞKU İLE KUTLANDI

May

İstanbul Çaybaşılılar Derneği  İstanbulda topladığı 10 000 kitabı Çaybaşı İlçesinde bulunan okullara dağıttı. Okulumuz müdür yardımcısı Hüseyin BAYIR'ın girişimleri ile bir miktar kitabı da okulumuza ayıran dernek yöneticilerine teşekkür ederiz. 25.05.2022 Tarihinde okulumuzu Ziyaret eden İSÇAYDER Başkanı Adem YILDIRIM, Dernek Kurucu başkanı ve eğitimci Erol BAYIR, Avukat Ayşe KARAYİĞİT, şAİR yAZAR rEMZİ gümüş kitapları okul idaremize teslim ettiler. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

May

Okulumuz Prof. Dr. Necmettin Polvan Ortaokulunun düzenlediği TÜBİTAK 4006 Fuarı başarıyla sergilendi. Etkinliğimizde 16 Proje yer aldı. Projemizin açılış programına Ünye Belediye Başkanı Hüseyin TAVLI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özgür TOKGÖZ, Okul Müdürlerimiz, misafir öğretmen ve öğrenciler, velilerimiz İlçe esnaflarımız katılım sağladılar.

Nis

Okul Müdür Yardımcımız Hüseyin BAYIR'ın kurucu ortağı olduğu ''Altın Çağ'da Bilim İnsanlarımız'' Projesinin Tanıtım sergisi okulumuz kütüphanesinde açıldı. Proje çalışmalarından kesitlerin sunulduğu sergi teneffüs saatlerinde sınıf sınıf okulumuz öğrencilerinin ziyaretine suldu. Güzel çalışmaları dolayısıyla öğretmenimizi ve çok değerli öğrencilerini tebrik ederiz.

Mrt

Ünye RAM Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine Mesleki Yetenek İlgi ve Değerleri tanıma semineri verildi. Okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan seminere 5,6,7, ve 8. sınıflar katıldı.